Головна » 2019 » Лютий » 27 » 27 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВЗАЄМОПОДЯКИ
11:04
27 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ВЗАЄМОПОДЯКИ

Погодьтеся, що в нинішній час нам частіше доводиться чути негативні фрази, ніж просту позитивну подяку.

Намагайтеся дякувати людям, навіть коли вам здається, що робити це абсолютно немає за що. Людині буде приємно, особливо, коли вона не очікувала подяки.

Наприклад, скажіть «дякую» водієві автобуса, який благополучно довіз вас вранці на роботу чи навчання, ввечері додому. Здавалося б, це його звичайна праця, але якщо людина виконала її гідно, чому б не сказати «спасибі». Ось побачите, навіть у найбільш втомленого і похмурого водія від ваших слів на обличчі з'явиться задоволена посмішка.

Робіть так по відношенню до всіх людей, особливо до тих, хто мало отримує подяк за життя: кондуктор у трамваї, продавець в хлібній лавці, санітарка в лікарні, прибиральниця в під'їзді.Всі вони звикли кожен день чути в свою адресу лише докори. Ваша подяка спочатку може збентежити, а потім обов'язково підніме настрій.

Дякуйте своїх колег по роботі, коли вже розходитеся по домівках, просто за хороший спільний робочий день.

Не переставайте говорити «спасибі» своїм коханим (дітям, чоловікові, дружині), за те, що вони є і поряд з ними ви відчуваєте себе захищеними, веселими і щасливими. І, звичайно ж, найбільша подяка повинна якомога частіше звучати на адресу батьків, адже ці люди подарували вам життя.

Категорія: Календар подій | Переглядів: 214 | Додав: plalla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar